Tallinnas algavad täna tudengipäevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengite Kevadpäevad 2008..
Tudengite Kevadpäevad 2008.. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Tudengite Kevadpäevad toimuvad sellel aastal 2. maist – 6. maini ja täidavad terve linna üliõpilasmeluga. Viie päeva jooksul toimub pealinnas üle saja erineva ürituse - kontserdi, võistluse, töötoa ja klubiürituse.

«Programmis on mitmed traditsioonilised ning samuti uued üritused, mille publik loodetavasti hästi vastu võtab. Kevadpäevad avab rongkäik ning sellele järgnev öölaulupidu, kus sellel aastal lauldakse laule eesti ja inglise keeles. Programm on väga mitmekesine ning peaks pakkuma tegevust nii üliõpilastele kui ka linnakodanikele,» ütles Tallinna Tudengipäevade peakorraldaja Riina Odnenko.

Tudengipäevade kavas on esmakordselt poliitfilmide festival, KIMU ehk kirjanduse ja muusika õhtu, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia tudengite omaloomingu kontsert ning etendused üliõpilas- ja õpilasteatritelt. Samuti toimuvad traditsioonilised menuüritused nagu Peda Folk, pubiralli ja Miss University.

Tudengipäevade keskpunkt on võrreldes varasemate aastatega nihkunud Vabaduse väljakult Rotermanni kvartalisse.

Tudengite Kevadpäevade programmiga saab tutvuda aadressil www.tudengipaevad.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles