Cosmopolitan korraldab iluhittide galaõhtu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Üks päev Merle Liivakuga» treiler
«Üks päev Merle Liivakuga» treiler Foto: Postimees

29. oktoobril on Eestis esimest korda Cosmopolitani iluhittide galaõhtu, mille käigus selguvad 2008. aasta parimad ilutooted.




Eksklusiivne sündmus toimub kinos Sõprus, kuhu on kutsutud kolmsada külalist, nende hulgas ilufirmade esindajad, koostööpartnerid, tuntud inimesed ja Cosmo club-list’i liikmed. Õhtut juhib Helen Sürje.

Tegemist on piduliku galaõhtuga, mille käigus kuulutab ajakiri Cosmopolitan välja 2008. aasta 50 parimat ilutoodet.

Viimaste väljaselgitamisel osalesid nii Cosmopolitani lugejad kui ka kaheksa-liikmeline žürii, kuhu kuuluvad ajakirja peatoimetaja Merle Liivak, ilutoimetaja ja žürii esinaine Ly Ranne, moetoimetaja Ester Kannelmäe, laulja Maarja-Liis Ilus, fotograaf Laura Kallasvee, soengustilist Katrin Pilk, meigikunstnik Mammu ja Iluravi Rahvusvahelise Erakooli juhataja Kristiina Kessel.

«Ilulettide vahel orienteerumine võib olla suureks väljakutseks ka kõige kogenumale fashionista’le,» kommenteeris Cosmopolitani peatoimetaja Merle Liivak.

«Sarnaseid, imesid tõotavaid tooteid on ju segadusttekitavalt palju ja pealegi on läbi testimata võimatu tuvastada, mida tasub usaldada. Cosmo iluhittide suurim eesmärk ongi parimaid ilutooteid märgistades Eesti naiste valikut kergemaks teha,» lisas Liivak.

Koos parima ilutoote tiitliga saavad ettevõtted õiguse kasutada võidutoodetel kleebist «Parim ilutoode 2008. Cosmopolitan».

Auhindade kätteandmisele järgneb Woody Alleni uue mängufilmi «Vicky Cristina Barcelona» eelesilinastus, galaõhtu järel suundutakse restorani Clazz, kus lavalauad vallutab soulidiiva Tia Carroll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles