Vahur Kersna pikaaegse kooselu lõhkunud Liina Kersna Rõivasest: ühel hetkel ei aita enam ka abikaasa käsi põlvel (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Kersna
Liina Kersna Foto: ERR

Riigikogu ja Reformierakonna liige Liina Kersna (neiupõlvenimega Lepik), kes 2000ndate alguses ajas lõhki Vahur Kersna ja tema kinnisvaramaaklerist kaasa Kadi Pedaniku kauakestnud kooselu, rääkis ERRile, mida arvab tema Taavi Rõivase ahistamisskandaalist.

Liina Kersna ütles Taavi Rõivase ahistamisskandaali kohta, et kõige tähtsam on kiiresti ja selgesõnaliselt valed ümber lükata, sest muidu ei aita enam ka abikaasa toetav käsi põlvel: «Seetõttu on kommunikatsioonis, aga eriti kriisikommunikatsioonis, erakordselt oluline võimalikult operatiivselt ja selgesõnaliselt valed väited ümber lükata. Vastasel juhul on vale end juba inimeste teadvusse tsementeerinud ning enam ei aita ka abikaasa toetav käsi põlvel.»

Kersna sõnul on meil võimatu öelda, mis selles loos on tõde ja mis vale: «Seda teavad kaks inimest, kuid välja näeb see kurb.»

Väärib märkimist, et kuigi Liina Kersna soovitab Taavi Rõivasel antud teemas kiirelt ja selgesõnaliselt käituda, kestis tema enda salasuhe tol ajal hinnatud teletoimetajaga aastaid ja aastaid. Siinkohal kehtib vist ütlus: teise silmas näeb pindu, aga oma silmas ei näe palki.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles