Galerii: Helsingis tutvustati uue hooaja päikeseprille

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Safilo Fashion Show, 15. oktoober 2008, Helsingi
Safilo Fashion Show, 15. oktoober 2008, Helsingi Foto: Jere Hietala

Meie naaberpealinnas Helsingis toimub nädalapäevad tagasi, 15. oktoobril, eksklusiivne Safilo moedemonstratsioon, mis üllatas eelkõige teistmoodi lavastusega.



Moenautlejatele loodi Helsingi Trammimuuseumisse glamuurne atmosfäär piduliku õhtusöögi näol, kus iga käigu järel sai näha algava 2009 kevad-suvise hooaja päikeseprillide moetrende.

Hõrgu maitseelamuse tegi veelgi eripärasemaks asjaolu, et modellid liikusid kahe laua vahel ning asusid madalamal kui pealtvaatajad. Nii sai kaskenduda kõige olulisemale - modelli näole ja prillidele, mis seda kaunistasid.

Moeshow seisukohalt on alati väga oluline, kes astub lavalaudadele esimesena. Seekord avas hooaja Carrera, mis on tuntud oma ajatu stiili ning vintage-hõnguliste päikeseprillide poolest.

Näha sai ka Balenciaga, Christian Dior, Gucci, Giorgio Armani, Marc Jacobs, Bottega Veneta ja paljude teiste brändide mudeleid.

Kohal olid suurte moeajakirjade esindajad, moetoimetajad, stilistid ja koostööpartnerid. Eestist sõitsid showd kaema ajakirja Avenüü moetoimetaja/stilist Kalle Aasamäe, Safilo Grupi Eesti koordinaator Kaarel Kurm ja stilist ning Spalt PR pressi koordinaator Jevgeni Fokin.

Suurepärase etenduse ja õhtusöögi järel ootas külalisi veel üks üllatusesineja tuntud laulja ning näitleja Mikko Leppilampi näol, kes oli ühtlasi ka 2007. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse host.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles