Niki korter jäi enampakkumisel müümata. Uus hind tunduvalt soodsam!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen tänavu aprillis «Kuldse plaadi» tseremooniat juhtimas
Kairit Tuhkanen tänavu aprillis «Kuldse plaadi» tseremooniat juhtimas Foto: Jelena Rudi

Särtsaka ilmatüdrukuna ja lauljana ilma teinud ning hetkel Club Venuse baaridaamina töötava Kairit Tuhkaneni aka Niki pisike korter Tallinnas, Tehnika tänaval pandi selles aasta aprillis võlgade katteks müüki. Hinnaks oli toona 93 000 eurot. Korter jäi müümata ning selle hind on tänaseks tunduvalt soodsam.

Uus enampakkumine toimub 31. mail, kell 14.30 Tallinna kohtutäitur Arvi Pink büroos, asukohaga Narva mnt 7D. Alghinnaks on nüüd juba 79 050 eurot!

Kiika pilte müügisolevast korterist!

Kinnistule seatud ühishüpoteek on Danske Bank A/S kasuks. Kairiti Tehnika tänava korter on kaasomandis tema endise elukaaslase, Timo Velleõuga.

Timo Velleõu on Rapla linnas asuva Galerii kohviku endine omanik, kelle alluvuses Niki möödunud aastal osa-ajaliselt ka töötas. Kairiti ametinimetuseks oli toona catering'i projektijuht.  

Kairit rääkis aprillis Elu24le, et sundmüügis oleva korteri ümber käiv trall on väga isiklik teema ning ta ei soovivat üksikasjadesse laskuda.

Kairit mainis vaid, et tegu on klassikalise juhtumiga. Nimelt väitis ta, et läks käendama  oma endise boyfriendi laenu ning kukkus hiljem tänu sellele hoopis tõsisema supi sisse.

«Ausalt öeldes pole see minu võlg. Olen niigi võidelnud kõigest väest, et vähemalt minu isiklik korter Pärnus alles jääks. Kõik see on tohutult ebaõiglane ja arutu, mis minu suhtes hetkel toimub,» selgitas segaduses naine.

Endine elukaaslane, Timo Velleõu,  lükkas Kairit Tuhkaneni ehk Niki süüdistused toona Õhtulehe veergudel siiski ümber.

«Kuidas see siis pole Kairiti võlg?! Ostsime korteri ju kahe peale! Tallinna korter, millest jutt, on panga nõudel praegu tõesti müügis,» pahandas Velleõu. 

Ühist elu uues kodus alustas paar 2006. aasta novembris. Lahku koliti 2008. aastal.

«Oleks Kairit öelnud, et ma olen mäger mees, siis ma lepiks sellega ja korteriteemat ei kommenteeriks. Aga see laen ei ole ainult minu rahaline probleem, vaid täpselt sama palju tema oma,» on mees veendunud.

Timo arvab, et tol ajal saanuks ta ka üksi korteri tarvis laenu, kuid Kairit soovinud kindlasti ostmisel osaleda ja kaaslaenajaks olla. Lisatagatiseks sai tema Pärnu korter ja laenust kaeti ka Kairiti eelnev, veidi üle 100 000-kroonine liisingukohustus.

Teine sama palju laenati sisustuse ostmiseks. Korter ise maksis ca 102 000 eurot.

«Ma ei süüdistaks siin kedagi peale iseenda – kohustus sai võetud natuke liiga kergekäeliselt. Kui korteri hinda vaadata, siis tänapäeval terve mõistusega inimene kindlasti kahetoalist korterit sellise hinnaga ei ostaks,» kahetseb Timo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles