Luisa Värk Taavi seksiskandaalist: vastik on, aga ma usun oma meest (31)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi ja Luisa Rõivas
Taavi ja Luisa Rõivas Foto: Kuvatõmmis

Telesaates «Kolmeraudne» täna pihitoolis istunud seksiskandaali sattunud Taavi Rõivas rääkis oma abikaasa Luisa kõrval suu puhtaks. 

«Ka rokimehed ei peaks tegema midagi sellist, mis paneb ükskõik millise naise end halvasti tundma,» ütleb telesaates seksiskandaali sattunud poliitik ja Riigikogu asespiiker Taavi Rõivas. 

«Ma ei teinud midagi teadlikult halvasti. Naisterahvaga, kellega tantsime, oli meil meeldiv olemine. Hiljem jõudis minuni info, et ta tunneb end halvasti ja soovis loo avalikkuse ette tuua. Ta sooviski, et see oleks õppetund,» nendib mees. Olukorra tagamaid lähemalt selgitades ütleb Taavi, et naise sõnul oli mees talle liiga lähedal olnud ning tekitanud sellega ebamugavustunde. Taavi kinnitab, et see võis tõepoolest ka nii olla. «Ma ei saa öelda, et ma absoluutselt mitte midagi ei teinud,» lisab ta. 

Õhtut meenutades nendib skandaali sattunud poliitik: «Läksime peole, olime selle seltskonnaga, ca 30 inimest ja tantsisime üheskoos. Olime alkoholi tarbinud - nii mina kui see naisterahvas.» Ta lisas, et naisterahva kirjeldused juhtunust on ajas muutunud. «Aga ma siiski lubasin talle, et ei sildista teda avalikult. Ütlesin talle ka, et ma ei taha talle halba.»

Taavi Rõiva kinnitusel tuleb tal kõige põhjalikumad selgitused anda siiski oma abikaasale. 

Ameerikaliku žestina mehe kõrval telesaatesse saabunud abikaasa Luisa Rõivas ütles meest toetavalt: «Jah, ma usun oma meest. Aga muidugi olen häiritud ja ma olen pettunud oma mehes. Vastik on! Perel on raske ja lastel on raske.» Skandaali sattunud tundmatu naise käitumist kommeteerides ütleb Luisa, et tal on raske maailma näha läbi teiste silmade. 

«Et kogu ebatäiulikkuses on Luisa mu kõrval, see näitab, et ta on liiga hea naine ja ma ei ole teda välja teeninud. Fakt on, et sellist uudistelaviini ei taha ükski perekond oma ellu,» lausub mees.  

Enda sõnul juba homme Riigikogu asespiikri kohast loobuv Taavi Rõivas ütleb kokkuvõtteks: «See on liialduseta mu elu kõige tõsisem kogemus. Ma ei ole pühak, olen oma elus teinud asju, mida ma südames kahetsen. Me kõik oleme ekslikud ega ole täiuslikud. Loll olin, et klubisse läksin. Ei ole vaja püsisuhtes, abielus inimestel klubisse minna. Vastutuse võtmise koht on siin raudselt. Olen suure kogemuse võrra targem: sellised asjad õpetavad rohkem kui mitu aastat. Õpetavad, kes on su sõbrad.»

Kommentaarid (31)
Copy
Tagasi üles