Farmi-Gabriel: Eesti sõjavägi on nagu lasteaed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi-Gabriel on tubli automüüja
Farmi-Gabriel on tubli automüüja Foto: Auto24.ee

Stripikunn Gabriel Kubjasel aka Farmi-Gabrielil on õla peal tätoveering, mis tehti talle siis, kui ta Prantsuse Võõrleegionis ligi viis kuud aega teenis.

Tänapäeva sõdurite seas on tätoveeringud üsnagi levinud nähtus. Põhjuseid miks neid endale teha lastakse on mitmeid.

Mõni rõhutab sellega riigitruudust, teisele on see taas ilus või valus mälestus möödunud aegadest.

Farmi-Gabriel: Mulle tehti tattoo õlale Prantsuse Võõrleegioni kasarmus ja pimedal ajal. Ütleme nii, et Eesti sõjaväe kohta ei tahaks midagi öelda, aga võrreldes sellega kus mina käisin, on see  lasteaed...

Kui kunagi oli tätoveerimine Eestis puhtalt vangide ja meremeeste rida, siis tänaseks on kehakaunistamiskunstist saanud tõeline maania. Kanal 2 võttegrupp toob telekaamerate ette igal reedel täiesti tavalised eesti inimesed – tätoveerida lasevad ennast nii bussijuhid, pangahärrad, emad-isad, vanaisad ja lapsed.

«Oma saadetes räägime kindlasti ka tätoveeringute pahupoolest,» selgitab saate produtsent  Martin Aare. «Tätoveeringute eemaldamine on valus, kohutavalt kallis ja pikaajaline protsess. Kas nad kõik ikka teavad, mida teevad?»

Mida arvad Sina tattoodest? Keda nad kaunistavad, kelle muudavad vastumeelseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles