Täna esitlevad MTV Eestis oma lemmiklugusid ansambli Klaxons liikmed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaxons Club Hollywoodis, 6. oktoober 2008
Klaxons Club Hollywoodis, 6. oktoober 2008 Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna, 22. oktoobril kell 20:00-21:00 esitlevad MTV Eesti kultussaates «Kuulsuste edetabel» oma lemmikvideoid hiljuti Tallinnas menuka kontserdi andnud Briti punkreivi revolutsionäärid ansamblist Klaxons.

Mullu oma debüütalbumiga «Myths of the Near Future» üheks aasta räägituimaks bändiks tõusnud Klaxons on võitnud nii Briti mainekaima Mercury muusikaauhinna kui NME «parima albumi» ja «parima uue bändi» tiitli.

Ehkki muusikapress on Klaxonsit sildistanud kõikvõimalike hübriidterminitega acid-rave'ist, sci-fi ning punk-funk'ini ning nad on peasüüdlasteks nu-rave'i-nimelise meediamulli tekkes, eelistavad nad end ise nimetada lihtsalt «vabameelseteks indiemeesteks, kellele meeldib luua massiivseid poplugusid».

Enne esinemist 6. oktoobril Club Hollywoodis sorisid Klaxonsi kolm neljandikku ehk James Righton, Simon «Captain Strobe» Taylor ning Steffan «Stangs» Halperin MTV videoarhiivis ning valisid sealt 10 lugu, mis klappisid nende tolle hetke poptunnetuse ja punk-hoiakuga.

Eelseisvas saates paiskavad klaxonsid videokilde nii ootuspärasest indie/electro spektrist kui britpopi ja 'i klassikast ning esitlemata ei jää ka «Kuulsuste edetabeli» mitteametliku rekordiomaniku (läbi aegade enim esitletud artist) Björki video.

Ühtlasi saab teada, mis stiilis pidusid sooviks väisata Steffan ja kelle moodi on Simoni arvates The Sleepy Jacksoni ninamees Luke Steele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles