Ahistamisskandaali sattunud Taavi Rõivase nõunik: me spekulatsioonidega kaasa ei lähe

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: AFP / Scanpix

Endine peaminister ja tänane riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ning Eesti äridelegatsioon, kes külastas 18. – 27. septembril Malaisiat ja Singapuri, korraldasid 21. septembril Malaisias peo, kust ei puudunud ei ahistmised ega basseini lükkamised, vahendab Eesti Päevaleht.

Taavi Rõivase nõunik Ave Tampere ütleb Elu24-le, et delegatsioon Malaisias juhtunut ja Taavi Rõivase osalemist naise ahistamises ei kommenteeri: «Meie spekulatsioonidega kaasa ei lähe ning Malaisias juhtunu detaile ei avalda.»

Riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ja EASi nõukogu esimees Erki Mölder olid septembri teises pooles 34-liikmelise äridelegatsiooniga kümnepäevasel töövisiidil Singapuris ja Malaisias.

Visiidil osalesid valdavalt Eesti infotehnoloogia ettevõtted, kuid ka mõned toidu- ja kaitsetööstuse ettevõted. Kokku osalesid visiidil 25 ettevõtte esindajad. Nende hulgas on näiteks Transferwise, Funderbeam, Robotex, Gridio, Toggl, Guardtime ja Estateguru.

Rõivase abikaasa Luisa Rõivas viibis visiidi ajal Balil.

Taavi Rõivase abikaasa Luisa Rõivas jääb praegu Elu24-le telefonitsi kättesaamatuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles