Moelooja Karl Kristian Steinberg: tuleb välja, et Theresa May on väga armastanud meie pintsakuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Broadway Market, kus Kristian Londonis elab, meenutab mitmeski mõttes vabameelset Amsterdami. Kohe akna taga loksub kanal, peatuvad paadimajakesed ja kimavad jalgrattad. Viksid majad ja rõduaiakesed seisavad kõrvuti grafitiga.
Broadway Market, kus Kristian Londonis elab, meenutab mitmeski mõttes vabameelset Amsterdami. Kohe akna taga loksub kanal, peatuvad paadimajakesed ja kimavad jalgrattad. Viksid majad ja rõduaiakesed seisavad kõrvuti grafitiga. Foto: Eero Vabamägi

Moekunstnik Karl Kristian Steinberg teeb riideid Suurbritannia peaministrile Theresa Mayle ja esitleb sel nädalal TallinnFashion Weekil oma esimest Eesti kollektsiooni «Pocahontas».

Steinberg töötab Suurbritannias juba pikemat aega Amanda Wakeleyga, vahendab Menu.

«On tulnud välja nii, et Theresa May on väga armastanud meie pintsakuid, kleite ja mantleid,» ütles mees «Ringvaates».

Steinbergi loodud kostüüm maksab ligi tuhat naela. Ta lisas, et tuntud inimesed kannavad neid riideid avalikkuse ees tavaliselt ühe korra, vahel ka kaks, aga sageli erilisteks puhkudeks ka laenutatakse riideid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles