4 praktilist võtet, kuidas taltsutada «drama queeni»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahli Teatri «meespere»
Von Krahli Teatri «meespere» Foto: Lauri Kulpsoo

Üks on kindel – tööl on alati draamat, see on vältimatu. Kui tegemist on inimeste ja suhtlemisega, siis juhtub tihtipeale, et öeldud sõnu ja suhtumist tõlgendatakse teiste poolt valesti, egod põrkuvad ja üksteise närvid pannakse proovile. Ajakiri inc.com jagab kasulikke võtteid hinnatud leadership coach Marcel Schwantes, kuidas toime tulla egode põrkumise ja nn draama kuningannadega. 

1. Hinda olukorda - Emotsionaalselt intelligentsed inimesed hindavad olukorda ja kuulavad ilma hukka mõistmata, analüüsivad ja püüavad enneaegselt mitte reageerida. 
2. Jää alandlikuks - vältida tuleks plahvatamist ja reageerimist sarkasmi või negatiivse vastusega, mis on kindel tee konfliktini ja draama ägenemiseni.
3. Jää iseendaks - emotsionaalselt intelligentsed inimesed töötavad teadlikult selle nimel, et olla igapäevaselt ühenduses oma tõelise olemusega, seda eriti teistega suheldes.
4. Järgmisel korral, kui keegi teie peale ärritub, üllatage teda küsimustega „Kas kõik on korras?
Refereertitud veebileheküljelt edasi.org. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles