Tehke järele: need Eesti mehed on kõrges eas isaks saanud! (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HORVAATIA, RIJEKA 23.03.2016. 
President Ilves külastas riigivisiidi raames Rijeka Ülikooli. Pildil IEVA ILVES,  TOOMAS HENDRIK ILVES.
Kollased lilled, kikilips
FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES
HORVAATIA, RIJEKA 23.03.2016. President Ilves külastas riigivisiidi raames Rijeka Ülikooli. Pildil IEVA ILVES, TOOMAS HENDRIK ILVES. Kollased lilled, kikilips FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Eile teatas Soome meedia, et nende president Sauli Niinistö ja ta naine Jenni Haukio andsid sotsiaalmeedias teada, et ootavad perelisa. Niinistö on 69-aastane. Ka Eestis on nimekad mehed kõrges vanuses lapsi saanud:

Toomas Hendrik Ilves

Ameerikas sõlmitud abielust psühholoog Merry Bullockiga on Toomas Hendrik Ilvesel lapsed Luukas Kristjan Ilves ja Juulia Kristiine Ilves.

President Toomas Hendrik Ilves eelmise aasta 3. oktoobril Kadriorus oma toonase ametihoone ees. Tollal jäi Ilvesel täpselt nädal päevani, mil ta andis riigipea ameti üle Kersti Kaljulaidile ning sai edaspidi pühenduda Eesti digisaavutuste tutvustamisele üle ilma.
President Toomas Hendrik Ilves eelmise aasta 3. oktoobril Kadriorus oma toonase ametihoone ees. Tollal jäi Ilvesel täpselt nädal päevani, mil ta andis riigipea ameti üle Kersti Kaljulaidile ning sai edaspidi pühenduda Eesti digisaavutuste tutvustamisele üle ilma. Foto: Eero Vabamägi

2004. aastal abiellus Toomas Hendrik Ilves Evelin Int-Lambotiga, kellega neil aasta varem sündis tütar Kadri Keiu. 17. aprillil 2015 teatas presidendi kantselei, et paar on otsustanud oma abielu lahutada.

Ieva Ilves pojaga
Ieva Ilves pojaga Foto: Ilmars Znotins

7. detsembril 2015 teatas Eesti meedia, et Ilves kihlus lätlanna Ieva Kupcega. 2. jaanuaril 2016 sõlmiti Halliste kirikus toimunud laulatusel Ilvese ja Ieva Kupce abielu. 28. novembril teatati, et perre sündis Hans Hendrik Ilves. Toomas Hendrik Ilves oli paar päeva enne oma noorima poja sündi saanud 64-aastaseks. 

Enn Tegova

Filmi «Minu näoga onu» üks režissööre ja stsenariste Katrin Maimik (35) oma filmi esilinastusele ei jõudnudki, sest päev enne tähtsündmust leidis tema elus aset midagi veelgi tähtsamat – talle sündis teine laps!

Kunstnik Enn Tegova.
Kunstnik Enn Tegova. Foto: Sille Annuk

Eelmisel aastal oma samuti filmirežissöörist abikaasast Andres Maimikust (47) lahku läinud Katrinil sündis Pelgulinna sünnitusmajas tütar – isaks Katrini uus elukaaslane, temast 35 aastat vanem kunstnik Enn Tegova (70).

Katrin Maimik
Katrin Maimik Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Leev Kuum

Kuum töötab Eesti Konjunktuuriinstituudis juhtivteadurina. Majandusteadlane Leev Kuum sai isaks 73-aastaselt. Leev Kuum on teist korda abielus. Tal on esimesest abielust poeg Art ja tütar Marit, teisest abielust tütar Laura Joanna (sündinud 2004). Täna on Leev 87-aastane ning tema tütar on 13-aastane.

Leev Kuum
Leev Kuum Foto: Liis Treimann

Kalju Komissarov

Lavastaja, näitleja ja teatriõppejõud Kalju Komissarov lootis Endla loomingulise juhina töötada kauem, kuid loobus tervislikel põhjustel tööst Endlas ja keskendus oma teatritudengitele Viljandi kultuuriakadeemias.
Lavastaja, näitleja ja teatriõppejõud Kalju Komissarov lootis Endla loomingulise juhina töötada kauem, kuid loobus tervislikel põhjustel tööst Endlas ja keskendus oma teatritudengitele Viljandi kultuuriakadeemias. Foto: Ants Liigus

2010. aastal sündis tänaseks kahjuks meie seast lahkunud Kalju Komissarov ning tema elukaaslane Eve Pukki perre pisitütar Laura. Kalju oli siis 64-aastane. Kaljul ja Evel on ka tütar Liisa-Maria, kes sügisel läks gümnaasiumisse. Eksabikaasa Luule Komissaroviga kasvatas Kalju suureks tütar Kaja ning poeg Johannese.

Tõnu Kark

Tõnu Kark sai neljandat korda isaks 59-aastaselt. Tema ja elukaaslase Kadri Kilveti peres kasvab kaks poega, tal on varasemast kooselust poeg Tõnis ja tütar Kristi.

Näitleja Tõnu Kark
Näitleja Tõnu Kark Foto: Margus Ansu
Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles