Noori oodatakse koomikseid joonistama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noori oodatakse koomikseid joonistama. Pildil koomiksikunstnik Joonas Sildre lastehommikul.
Noori oodatakse koomikseid joonistama. Pildil koomiksikunstnik Joonas Sildre lastehommikul. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

SA Innove karjääri planeerimist toetav portaal Rajaleidja koostöös Valemivihikuga kuulutas noortele välja hariduslike ja tööalaste koomiksite võistluse.

Konkursitingimustest lähtuvalt peab koomiksi sisu olema haridusliku ja/või tööalase sisuga. Näiteks võib koomiksi sisuks olla lõpu- või sisseastumiseksamite, CV kirjutamise, erialavaliku, ettevõtte loomise vms teema. Koomiksi tegevus ja tegelased on osaleja enda otsustada ning tööl võib olla kuni 4 pilti, kuid ühel pildil peab kuidagi kajastuma Rajaleidja. Täpsemad konkursi tingimused ja võistlustööde üleslaadimise võimaluse leiab Rajaleidja kodulehelt internetis.

Konkurss toimub kahes vanusekategoorias: 14-16aastastele ja 17-19aastastele noortele.

Konkursi eesmärk on noori mitmesuguste innovaatiliste meetodite kaudu mõtlema panna oma tulevikuplaanidest. „Loodetavasti toob koomiksite sisu välja mõtlemine ja joonistamine selguse nii mõnegi noore karjäärivalikus,“ selgitab SA Innove karjääriteenuste arenduskeskuse juhtivspetsialist Kadri Eensalu.

Konkurss kestab 15. maini ja parimatele on välja pandud auhinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles