Anna Nicole Smithi viimastest tundidest tehakse teledraama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith Foto: Reuters / Scanpix

USAs peatselt eetrisse jõudvas teledraamas mängitakse läbi Anna Nicole Smithi viimased tunnid, mis on varustatud Smithi ihukaitsja Moe Brighthaupt ja tema abikaasa Tasma kommentaaridega.

Paar, kes viibis koos traagilise saatusega modelliga hetkel, mil ta Florida hotellisviidis veebruarikuus suri, tuletasid meelde kõik tol õhtul toimunu, et seda telekali Biography Channel tarvis vormida lühidraamaks «Final 24: Anna Nicole Smith», kirjutab WENN.

Näitlejad kehastavad draamas nii Smithi, tema ihukaitsjat kui ka meditsiiniõde samal ajal, kui Moe koos abikaasaga, kes töötas varalahkunud staari meditsiiniõena, tulevad meelde viimaseid traagilisi tunde.

«Ta ei söönud, ta higistas. Ta ei tundnud ennast üldse hästi. Anna oli naine, kes oli suurtes valudes. Mitte ainult füüsiliselt vaid ka vaimselt,» ütles Moe Brighthaupt.

Surmav kokteil erinevatest narkootikumidest lõpetas Smithi elu tol õhtul hoolimata sellest, et Brighthauptid üritasid teda meeleheitlikult päästa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles