Justkui neetud: äsja kolmikud sünnitanud naist tabas üks uskumatu tragöödia teise järel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Vähem kui kahe nädala eest tabas briti naist Sarah Owenit kohutav tragöödia, kui kaks tema 5 kuu vanustest kolmikutest seletamatutel asjaoludel surid. Nüüd tabas aga naist teinegi mõeldamatult valus löök, sest tema 32-aastane vend Steve leiti vaid nädal hiljem surnuna. 

Foto: Facebook

29-aastane Sarah Owen on leinast šokis. Tema vend, kes aitas sotsiaalmeedias õelaste matusteks raha koguda, ei saanud kunagi oma pisikesi nõbusid viimasele teekonnale saata, sest sel kolmapäeval suri ta oma kodus infarkti tagajärjel, vahendab Daily Mail. 

Foto: Facebook

Steve Owen, kes oleks täna saanud 32-aastaseks ja kellest jäi maha tervelt viis last, olevat olnud kohutavas leinas pärast seda, kui Noah ja Charlie magades arvatava lämbumise tõttu surid. Pärast seda olevat mees hakanud rinnus valutorkeid tundma, aga ta ignoreeris seda ja ei läinud arsti juurde kuna oli hõivatud oma õe lohutamisega. 

Sõbrad ja lähedased on arusaadavalt kujuteldamatus leinas ja šokis, mis on neid nii lühikese aja jooksul tabanud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles