«Kuuma piruka» staar kavatseb koos oma naisega vastsündinud beebi platsenta nahka pista

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Biggs
Jason Biggs Foto: Instagram

Näitleja Jason Biggs ja tema abikaasa Jenny Mollen said paar päeva tagasi teist korda lapsevanemateks, mil perre sündis pisike poiss Lazlo. Loomulik on, et uhked mamma ja papa tahavad rõõmustavat uudist terve maailmaga jagada, aga tuleb välja, et on selline nähtus nagu liiga palju informatsiooni. Nimelt ei hoidnud Jenny vaka all oma soovi Lazlo platsenta ära süüa. 

Instagram Story´s avaldatud videotes rääkis naine naljatledes, kuidas arstid olevat tahtnud teda kauemaks haiglasse jätta, kuid tema tahtis nii väga koju saada, et tuli tulema, «juhtmed küljes», vahendab Daily Mail

Jenny Mollen ja Jason Biggs
Jenny Mollen ja Jason Biggs Foto: Instagram

Platsenta söömise osas Jenny aga nähtavasti nalja ei teinud ning ka Jason lisas, et ootab põnevusega selle proovimist.

Jenny Mollen
Jenny Mollen Foto: Instagram

Jenny ja Jason poleks sugugi ainukesed kuulsused, kes on oma lapse platsentat söönud. Kuuldavasti on seda teinud ka Kim ja Kourtney Kardashian, Alicia Silverstone ja January Jones.

Arvatakse, et sellel on mitmeid tervisele kasulikke omadusi, muuhulgas hormoonide reguleerimine, sünnitusjärgse depressiooni riski vähendamine ja rinnapiima tootmise suurendamine.

Lähemalt loe platsenta söömise kohta SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles