Kohutav: mees nakatas meelega oma arvukaid partnereid HIV-sse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daryll Rowe
Daryll Rowe Foto: Kuvatõmmis/Youtube

26-aastane juuksur Daryll Rowe´i süüdistatakse vähemalt nelja mehe seksuaalsel teel HIV-sse nakatamises. Eriti õõvastav on see, et mees saatis pärast partnerite nakatamist ohvritele mõnitavaid ja parastavaid sõnumeid. 

Rowe otsis partnereid kohtinguäpist Grindr, et seksi eesmärgil kohtuda. Vahekorra ajal aga mees kas keeldus kondoomi kandmast või saboteeris selle efektiivsust, nakatades nii vähemalt nelja partnerit, vahendab Daily Mail

Daryll Rowe
Daryll Rowe Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Pärast vahekorda olevat Rowe ühele ohvrile saatnud SMS-i sisuga: «Võib juhtuda, et sul tekkib palavik, sest ma lõpetasin sinu sees ja mul on HIV. Ups!». Teisele kirjutas mees: «Ma tõmbasin kondoomi puruks. Sa oled nii loll. Sa isegi ei aimanud».

Daryll Rowe nakatus ka ise juhuseksi tagajärjel 2015. aastal ning pärast seda alustas ta küünilist kampaaniat nakatamaks ka teisi geimehi. 

Nüüd süüdistatakse meest neljal juhul raske kehalise vigastuse tekitamises ja kuues katses seda teha. Rowe ise oma süüd ei tunnista, aga kohus jõhkra juhtumi üle jätkub. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles