Fotod: 9 aastat vangis istunud O.J Simpson soovib sängitada eskorti, kes meenutab ta eksnaist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9 aastat vangis istunud O.J Simpson, keda prokurör süüdistas 90ndate alguses oma naise Nicole Browni tapmises, soovib RadarOnline'i andmetel külastada bordelli ning veeta öö Tiara Tae-nimelise eskordiga, kes meenutab kriminaali eksnaist. 

O.J. Simpson
O.J. Simpson Foto: ALEX WONG/AFP

Nevadas asuva bordelli omanik Dennis Hof rääkis väljaandele, et Simpsoni kauaaegne sõber Tom Scotto soovib 1. oktoobril vanglast vabanenud kuulsusele korraldada väga erilist pidustust, kus ta pannakse paari eskordiga, kes mehe eksnaist meenutab. 

Nicole Brown Simpson ja Ron Goldman / Scanpix
Nicole Brown Simpson ja Ron Goldman / Scanpix Foto: SCANPIX

12. juunil 1994. aastal leiti O. J. Simpsoni endine abikaasa Nicole Brown Simpson ja tema toonane poiss-sõber Ron Goldman naise maja eest surnuks pussitatuna ning koheselt kuulutati O. J. Simpson kahtlusaluseks isikuks.

Vaatamata suurele hulgale tõendusmaterjalidele, seal hulgas pildid sellest, kuidas mees oli Nicole´i korduvalt halastamatult peksnud, suutsid OJ advokaadid saavutada pärast 11 kuud kestnud väsitavat kohtuheitlust saavutada võidu. Üheks advokaadiks oli ka sportlase parim sõber Robert Kardashian, tõsielustaaride Kourtney, Kimi, Khloe ja Robi isa.

2007. aastal leidis aset aga intsident, mis lõpuks OJ trellide taha viis. Simpson sisenes nimelt Place Station hotelli ja röövis sealt relvaähvardusel mälestusesemeid, mis mehe väitel oli temalt väevõimuga võetud. Mees vahistati ja talle esitati süüdistus relvastatud röövis, kehalises väärkohtlemises, inimröövis ja seadusvastases relva kasutamises. Mees mõisteti 33 aastaks vangi.

Kohus otsustas kuulsa kurikaela ennetähtaegselt vabastada ning otsus jõustus1. oktoobril, vahendab CNN. Lähedaste sõnul keskendub 70aastane Simpson vabanedes oma perele, sõpradele ja golfi mängimisele. Sõber Tom Scotto ütles aga, et OJ ei kavatse end avalikkuse eest peita. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles