Uut kinodes: «Punamütsike» ja tema hullud päevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Režissöör Catherine Hardwicke filmiplakati taustal
Režissöör Catherine Hardwicke filmiplakati taustal Foto: SCANPIX

«Ma ei tunne, et need oleksid minu pulmad, mul on tunne, et mind müüakse maha,» pihib nimitegelanna üsna filmi algul, kui tema südant soovivad vallutada kaks nägusat noormeest. Kuid neiu vastu tunneb huvi veel... libahunt.

Keset maalilisi mägesid ja võimsaid kuusemetsi asub külake, mille elanikud leiavad end korraga olukorras, kus arvatav libahunt tapab külatüdruku.

Kuna midagi sarnast pole juhtunud juba viimased 20 aastat, võtavad külamehed nõuks hundi maha nottida. Kui elukas jätkab tapmist. Mispeale kutsub keegi kohale libahundikütist mehe kõhedusttekitava saatjaskonnaga.

Edasisist nimetaksin pigem teatriks kui filmiks. Tegevuskoht on piiratud – samad tegelased koos külaväljakul ja selle ümber üksteist kahtlustamas, kuna võimuahne libahundikütt istutab külaelanikele pähe mõtte, et libahunt võib olla üks nende seast.

Selline olukord käivitab tegelastes nende instinktid, mis hakkavad neid viima lausa magneetilise tõmbega rajale, mis on neid juba oodanud...

Niipalju veel, et Punamütsikese muinasjutuga on lugu seotud suhteliselt lõdvalt. Mida edasi filmi lõpupoole, seda paremaks see tegelikult läheb.

Film hakkab kinodes jooksma 29. aprllist. Vaata treilerit allpool.

Peamistes osades

Punamütsike  - Amanda Seyfried («Chloe», «Mamma Mia»),

Peigmees number 1 - Shiloh Fernandez («Gossip Girl»),

Peigmees number 2  - Max Irons («Dorian Gray»)

Punamütsikese ema  -  Virginia Madsen («Külili»)

Punamütsikese isa   -   Billy Burke («Videviku»-saaga filmid)

Vanaema   -   Julie Christie («Trooja», «Doktor Zhivago»)

Libahundikütt  -  Gary Oldman («Bram Stokeri Dracula»)

Lavastaja (pldil fotoknas) Catherine Hardwicke («Videvik», esimene film samanimelises saagas).

Mõned filmis kõlavad lood

«The Wolf», «Keep The Streets Empty For Me (mõlema esitaja Fewer Ray), «Crystal Visions» (esitab The Big Pink), «Towers Of The Void» ja «Fire Walking».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles