Foto: vanad mehed! Vaata, milline näeb välja Bedwetters nüüd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters
Bedwetters Foto: AFP / Scanpix

Pärnu poiste bänd Bedwetters loodi 2004. aastal ning selle põhilisse koosseisu kuulusid Joosep Järvesaar, Mihkel Mõttus, Rauno Kutti, Kaspar Koppel ja Karl-Kristjan Kingi, kes on tänaseni head sõbrad. 

Liikmed taaskohtusid Universal Music Balticu sünnipäevapeol, kus tehti koos meeleolukas pilt. 

Bedwettersi karjääri tupphetk oli 2007. aastal kui nad nomineeriti MTV muusikaauhindadele «Euroopa uute helide» kategoorias. Järgmiste kuude jooksul seljatas bänd mitmeid teisi ja ühtlasi ka palju nimekamaid ansambleid. 1. novembril toimunud MTV muusikaauhindade galal Münchenis võitis bänd «Euroopa uue heli» tiitli ning esines otse-eetris miljonitele televaatajatele.

Euroopa muusikaauhindade jagamisel «Euroopa uue heli» kategoorias finaali pääsenud Eesti pungipunt Bedwetters ei varjanud eile Tallinna lennujaamas enne Müncheni lennukile minekut üüratut rõõmu saavutuse üle.
Euroopa muusikaauhindade jagamisel «Euroopa uue heli» kategoorias finaali pääsenud Eesti pungipunt Bedwetters ei varjanud eile Tallinna lennujaamas enne Müncheni lennukile minekut üüratut rõõmu saavutuse üle. Foto: Mihkel Maripuu

Bedwetters kogus laiemat kuulsust ja leidis rohkelt kajastust meedias. Novembri lõpul sai alguse väike tuur, mis lõppes detsembri esimestel päevadel. Järgnesid mitmed etteasted televisioonis.

Täna on Bedwettersi liikmed siiani head sõbrad: Joopsep, Karl-Kristjan ja Kaspar on tegevad muusikas ning Rauno Kutti on sotsiaalmeedia guru. 

Bedwetters aastal 2017 / facebook
Bedwetters aastal 2017 / facebook Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles