Koit Toome peab päästma ühikatädi Salme pulmad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Ühikarottide" Salme ehk Salme Poopuu
"Ühikarottide" Salme ehk Salme Poopuu Foto: Kanal 2

Täna musitseerib «Ühikarottides» laulja Koit Toome. Muusikul seisab ees raske katsumus - päästa tuleb toriseva ühikatädi pulmad!

Varasemas episoodis tuli Kaablikutt Ühikamutile kosja. Salme ütles esmalt küll oma jah-sõna, kuid viimasel hetkel lõi ühikatädi kõhklema ja ütles pulmad üles. Kangekaelne peigmees ei jäta aga jonni. Nii saadab optimistlik Kaablikutt Koit Toome Salmele lüürilist laulu esitama, et lepitust leida.

«Minu stseen nägi ette, et ühikatädi peab mu minu laulmise peale välja viskama. See oli päris naljakas - algul ta veidi muretses, kuidas ta minuga pahandab,» muheleb Koit. «Tegelikus elus on Salme risti vastupidi sellele karakterile, keda ta sarjas kehastab. Kui sarjas on ta kuri ühikatädi, siis tegelikkuses jättis ta väga sooja inimese mulje,» arvab muusik.

Lõpuks sujus aga juba kõik kiirelt ja Koidu võte korraldati ära vähem kui poole tunniga.

Päriselus Koidul nii radikaalse lõpuga esinemist ette tulnud ei ole. «Olen kontserti andnud ka kahele inimesele. Kord oli õhtusöök, kus tundus, et noormees soovib neiuga suhteid soojendada,» meenutab Koit.

Tuuli Roosma produtseeritud «Ühikarotid» on humoorikas ja realistlik teleseriaal, mille peategelasteks on seitse väga erinevat provintsist pealinna tulnud noort, kellest saatuse tahtel saavad tehnikumi ühiselamus head sõbrad.

«Ühikarotid» on Kanal 2 eetris neljapäeviti kell 20:30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles