TFW 2017/ Aldo Järvsoo toob moenädala lavale nõiduslikud naised ja kaamose hämaruse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moekunstnik Aldo Järvsoo esitleb oktoobrikuisel Tallinn Fashion Weekil oma värskeimat kollektsiooni «Voodoo Couture», mis on inspireeritud müstiliselt hämarduvatest sügisõhtutest ja nõiduslikest naistest, kes oskavad nautida kaamose hämarust.

Sügistalvises kollektsioonis on värsketes värvitoonides nii Aldo Järvsoo poolt kuulsaks tikitud neopreenist öökulli-mantlid ja sportlikud jakid kui ka voogav siidšifoon, mis lendleb seekord laval tuliste sügavpunaste ja pidulikekleitidena.
Üle pika aja on Aldo Järvsoo sukeldunud ka mustrite maailma, miksides taimeornamentikat sulgedega. Koos Aldo Järvsoo kollektsiooniga tuleb esitlusele ka Tanel Veenre Jewellery ehtekollektsioon «Voodoo Paradise», mis keskendub neljale TVJ põhikujundile – liblikas, nahkhiir, rist ja süda - ning imelistele silmakujulistele mustvalgetele poolvääriskividele. Aldo Järvsoo värskeim kollektsioon jõuab Tallinn Fashion Weeki raames lavale laupäeval, 14. oktoobril kell 21.00 Vaba Laval toimuval Embassy of Fashioni etendusel. Embassy of Fashion showroom asub aadressil Tatari 6, 2. korrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles