Käruralli! Vaata, mis vingete masinatega sõidutavad Eesti staarid enda võsukesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi
Egle Eller-Nabi Foto: Instagram

Kuigi ilm siin Eestis võib näidata sügistujusid, siis meie värskelt emaks saanud staare see ei heiduta. Olgu ilm kui tahes nutune, vajab iga ema ja beebi värsket õhku ja jalutuskäike. Seepärast on äärmiselt oluline «masin», millega kärurallit igapäevaselt tehakse.

Helen Randmetsa pesamuna Joren nägi ilmavalgust 6. juunil. Endine menubändi Nexus liige ja kolme lapse ema armastab ringi vurada minimalistliku käruga. 

 

Väike jalutus Rocca parkimismaja katusel, tegelikult eputan oma uue kollase kimonoga #bugaboobee #bugaboostroller

A post shared by Helen Randmets (@helenrandmets) on

Personaaltreener ja fitnessikuninganna Egle Eller-Nabi kärutreeningud mööduvad aga eriti stiilselt. Egle ja tema profispportlasest abikaasa Heiki Nabi värske ilmakodanik nägi ilmavalgust 24. juulil ja sai imelise nime Henri.

Näitleja ja joogaõpetaja Marilyn Jurman naudib Rumi Auroraga ühiseid jalutuskäike nii vankri kui kandelinaga. 

Moelooja Liisi Eesmaa beebivanker on tõeline kunstiteos. Suurte ratastega saab kindlasti üle ka kõige sügavamast porilombist. Liisi ning tema elukaaslase Madis Ligema tervitasid uut pereliiget 7. juulil. Pisike prints sai nimeks Kuu

 

New hotspot in town @laine.klubi #tapestry #interior #laineklubi #vanwervenmeppel #kuupoiss

A post shared by Liisi Eesmaa (@liisieesmaa) on

Jalgpallikohtuniku ametit pidav Anni Rahula ja tema muusikust abikaasa Tomi Rahula esimene laps sündis 28. juunil. Väike piiga sai nimeks Rubi. Anni ei ole eriti tagasihoidlik olnud vankri värvivaliku osas - neljarattaline on sügisekarva punane. 

 

La vie est belle ||| ☀️ #france #cybex #villefranche #villefranchesurmer #RubiBeebi #RubiRahula

A post shared by Anni Rahula (@annirahula) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles