Teleprodutsendi maitsetu teade Las Vegase ohvrite kohta tõi kaasa vallandamise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Las Vegases massitulistamises hukkunute mälestamine
Las Vegases massitulistamises hukkunute mälestamine Foto: Drew Angerer/AFP/scanpix

USA telekanali CBS produtsent vallandati, kuna ta nimetas Las Vegase kontserditulistamises hukkunuid relavhulludeks vabariiklasteks.

USA meedia teatel hukkus 1. oktoobril Las Vegases toimunud kantrimuusikafestivalil 64-aastase Stephen Paddocki käe läbi vähemalt 59 inimest ja üle 500 sai vigastada.

Stephen Paddock
Stephen Paddock Foto: -/AFP/Scanpix

Sotsiaalmeedias avaldasid sajad inimesed hukkunute peredele kaastunnet, kuid oli ka neid, kes valasid nii ohvrid kui nende pered kriitikaga üle.

Üks neist oli kanali CBS produtsent Hayley Geftman-Gold, kes kirjutas Facebookis, et ta ei leina ohvreid, kuna enamik sellel kantrimuusikafestivalil olnutest ja hukkunutest on relvahullud vabariiklased.

«Vabariiklased ei tee midagi, kui lapsi tapetakse ja ma ei leina Las Vegases hukkunuid, sest suur osa kantrimuusika fännidest on vabariiklased ja relvamaniakid,» kirjutas produtsent sotsiaalmeedias.

Facebook eemaldas selle postituse, kuid inimesed olid jõudnud seda tähele panna ja see levis kuvatõmmisena sotsiaalmeedias kiiresti.

CBS pressiesindaja kinnitas, et nende töötaja vallandati päevapealt ta negatiivse ja solvava sotsiaakmeediapostituse tõttu.

Ta lisas, et Geftman-Goldi nägemus ei lange kokku CBSi omaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles