Haiglasse üliraskes seisundis viidud Tom Petty suri (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Petty 17. septembril 2017
Tom Petty 17. septembril 2017 Foto: SCANPIX

USA rokkmuusik ja laulja Tom Petty suri esmaspäeval infarkti tagajärjel, kinnitas muusiku perekond paar tundi pärast seda, kui politsei lükkas ümber telekanalite kinnitamata teated mehe surmast.

«Tom Petty perekonna nimel peame vapustusega teatama meie isa, abikaasa, venna, juhi ja sõbra Tom Petty surmast,» teatas perekond avalduses.

Varem teatas uudistekanal CBS News Petty surmast infarkti tagajärjel. Los Angelese politsei ütles, et ei saa kinnitada infot muusiku kohta ning vabandas «võimalike ebameeldivuste» pärast, mida nende meediasse jõudnud esialgne informatsioon võis põhjustada.

CBS News teatas, et infarkti saanud Petty leiti oma kodus Californias teadvusetult pühapäeva hilisõhtul ja toimetati haiglasse.

Muusik Tom Petty ja tema abikaasa Dana York 2014. aasta aprillis / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Muusik Tom Petty ja tema abikaasa Dana York 2014. aasta aprillis / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Petty sai äsja maha suure Põhja-Ameerika tuuriga, mis lõppes möödunud esmaspäeval Hollywoodis.

Ansambel Tom Petty and the Heartbreakers saavutas tuntuse 1978. aastal singliga «Breakdown». Nende populaarsemate lugude hulka kuuluvad «I Won't Back Dow», «Runnin' Down a Dream» ja «American Girl».

Bändi viimatine album, 2014. aastal avaldatud «Hypnotic Eye» viis nad esimest korda Billboard 200 tabeli tippu.

Petty on aastate jooksul olnud Grammyle nomineeritud 18 korda ning ta on võitnud kolm.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles