Pikk tähelend: 5 staari, kes pärast näosaates osalemist veel kuulsamaks said!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Kadak
Saara Kadak Foto: TV3

Saade «Su nägu külab tuttavalt» jookseb eetirs juba kuuendat hooaega, mis tähendab seda, et meie telerites on end muutmas ning teisi kuulsusi parodeerimas käinud 60 Eesti andekat lauljat ja näitlejat, kellest just need 5 said oma karjäärile hoo tõeliselt või uuesti sisse: 

1. Kristel Aaslaid

Täna oma 28. sünnipäeva tähistav Kristel Aaslaid, kes sai kuulsaks nängides sarjas «Padjaklubi» , osales komöödilise telesaate 3. hooajas, kus ta tuli võidukale teisele kohale. Kui Aaslaidi tähelend sai alguse näitlejana, siis pärast seda saadet võeti teda tõsiselt ka lauljana, sest tema vokaalsed etteasted lummasid nii suuremaid kui väiksemaid televaatajaid. 

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaal: võitjate väljakuulutamine ja emotsioonidKristel Aaslaid ja Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaal: võitjate väljakuulutamine ja emotsioonidKristel Aaslaid ja Mart Müürisepp Foto: Tiit Mõtus

2. Kalle Sepp

Kabareestaar Kalle Seppa ei teadnud laiem avalikkus enne näosaadet. Sepp tuli 5. hooaja võistlusesse musta hobusena ja väljus saatevõitjana. Imetlusväärne! Täna tegeleb Sepp mitmete muusikaliste projektidega, samuti on ta juhtinud ka telesaateid. Võib öelda, et täna ei ole ta tundmatu nägu peaaegu kellelegi Eestis. 

Näosaate võitis Kalle Sepp
Näosaate võitis Kalle Sepp Foto: TV3

3. Saara Kadak

Selles, et Saara Kadak andekas näitleja on, ei kahtle keegi. Naine lummas oma etteastetega näosaate 4. hooaja vaatajaid kui ka žüriid. Saara tuli finaalis teisele kohale, Juss Haasma järel. Ajakirjade ja ajalehtede ning uudisveebide esikaantel poseerinud Kadak, on täna Eesti üks hinnatumaid naisnäitlejaid ja kuulsaid emasid. 

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Saara Kadak
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Saara Kadak Foto: Viktor Burkivski

4. Juss Haasma

Kui Juss Haasma sai laiemale avalikkusele tuntuks mängides «Kättemaksukontoris», siis pärast 4. hooaja saadet teadsid kõik nii väiksemad kui ka suuremad televaatajad, kes ta on. Vaimukas ning nägus noormees sulatas kõikide südamed, milles ta asub tänaseni. 

«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Juss Haasma
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Juss Haasma Foto: Viktor Burkivski

5. Lauri Liiv

Lauri Liivi paroodinumber Edgar Savisaarest sai täiesti sensatsiooniliseks numbriks, mis talle hiljemgi leiba lauale tõi. Lauri oli Eestis superstaar 90ndatel, kui ta laulis bändis Black Velvet, hiljem laulis ja mängis ta muusikalides. 3. hooajas osalenud Lauri näitas head konkurentsi ning seda, et tema parimad muusikalised hetked ei jäänud 90ndatesse. 

Lauri Liiv Rammsteinina
Lauri Liiv Rammsteinina Foto: TV 3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles