Lenny Kravitz läks Pariisi ooperis šokolaadi pärast kaklema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenny Kravitz Pariisis Garnier´i ooperimaja balletigalal 21. septembril 2017
Lenny Kravitz Pariisis Garnier´i ooperimaja balletigalal 21. septembril 2017 Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/PIERRE VILLARD/SIPA

Lenny Kravitz sattus Opera National de Paris balletigalal küllaltki kummalise tüli keskmesse. 

Kravitz olevat üritusele tulles kandnud nahkpükse ja avarat särki hoolimata sellest, et tegemist oli piduliku formaalset riietust nõudva galaga. Muusik oli kohale saabunud otse stuudiosessioonilt ning ilmselt väga näljane, sest igatahes otsustas ta paberi krõbisedes šokolaaditahvlit nosima hakata, vahendab Daily Mail.

Läheduses istuvat VIP-tegelast aga häiris selline teguviis tugevalt ja teda sisistades vaikima sundinud enne, kui ta tungivalt «Lõpetage söömine! Lõpetage söömine!,» ütles. 

Staari ajas see omakorda närvi ning ta olevat kohalt üles karates kähvanud: «Te ei tule mulle ütlema, mida teha!», mille peale tema oponent oli vastu hüüatanud: «See siin on Prantsusmaa!».

Kravitzile olevat teada antud, et ta solvab tähtsat isikut, mille peale vihast pulbitsev staar mõneks minutiks kohale istus, siis saalist välja tormas, et taas veerand tunni pärast naasta.

Tüli sai siiski õnneliku lõpu, sest Kravitzit olevat hiljem nähtud mehe ees embavat ja arusaamatuse pärast vabandavat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles