Vaata, miks viskas Jennifer Hudson The Voice´i osalejat kingaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Hudson
Jennifer Hudson Foto: MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA/MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA

Teisipäevasel toimus Ameerika talendisaate «The Voice» uue hooaja avasaade. 36-aastase Grammy ja Oscari võitja Jennifer Hudsoni jaoks oli see esimene kord USA «The Voice´is» kohtunikuna ja juhendajana osaleda olles seda teinud eelneval aastal Briti versioonis. Kohe avasaates sai Hudson aga hakkama teoga, mis on kahtlemata üks saate ajaloo meeldejäävamaid.

Nimelt võttis Hudson pärast osaleja Chris Weaveri esitatud lugu «Try a Little Tenderness» kinga ja viskas selle lavale. Täpsemalt palus ta kaaskohtunikul Miley Cyrusel oma king jalast võtta ning seejärel viskas ta popstaari hõbedase platvormjalanõu Weaveri suunas.

Tegemist polnud aga sarnase olukorraga, mil vihane Iraagi ajakirjanik mõlemad oma kingad toonase presidendi George W. Bushi poole lennutas, vaid suure komplimendiga esitusest liigutatud Hudsoni poolt.

«Seal, kust mina tulen, on see kompliment. Ja kui sa nii laulmist jätkad, siis pead sa olema valmis kiiresti kummarduma,» selgitas Hudson naljatledes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles