Tallinnas näeb võrgutavas etenduses naisideaali

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lou Lou D’vil on nagu naisideaali kehastus.
Lou Lou D’vil on nagu naisideaali kehastus. Foto: Erakogu

Kolmapäeval, 11. mail toimub Tallinna klubis Prive järjekorras teine Müstika maagilise teatri lavastatud erutav burleski-show, mille peaesineja on suurepärane Soome kaunitar Lou Lou D’vil.

Ürituse korraldaja Berit Villi teatel on burlesk tantsustiil, mis sisaldab teatraalset etteastet, glamuuri ja tihtipeale ka võrgutuslikke elemente.

Nii pakuvad Müstika maagilise teatri tantsijad eelseisval üritusel kolme stiili: kõhutantsu, tribal fusion'i ja burleski.

Õhtu peaesinejaks on Soomest pärit Lou Lou D’vil. Villi sõnade järgi on tegu ühe esimese Soome burleskiartistiga, kes on tuntud oma liivakellakujulise figuuri, klassikaliste võrgutusmeetodite ja vintage-glamuuri õhkavate kostüümide poolest. Inspiratsiooni ammutab soomlanna Vana-Hollywoodi legendidest nagu Bettie Page.

“Lou Lou D’vil on glamuuri ja vintage'i naisideaali kehastus,” märkis Vill. “Kui soovite kogeda midagi vürtsikat, sensuaalset ja unustamatult maagilist, on just tema õige artist teie meelt lahutama.”

Lou Lou on oma karjääri jooksul esinenud Itaalias, Inglismaal, Ameerikas, Taanis, Pratnsusmaal, Hollandis jm.

Lisaks pakuvad Prives erutavas etenduses silmailu LadyDaisy, Lee Le Strange, Yahna, Aicha, Karima, Kairi, Maris jmt. Õhtut juhib Madame Aicha ja laval on live jazz band.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles