Vaata, mida arvab Kristin Davis sellest, et film «Seks ja linn 3» jääb tegemata

, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Davis
Kristin Davis Foto: SCANPIX

Paljud menusarja «Seks ja linn» ja sellele järgnenud kahe filmi fännid on kurvad ja pettunud, sest lootused kolmandast filmist tuleb maha matta. Kuid pettunud pole vaid fännid, vaid ka mõned asjaosalised ise.

Mõned päevad tagasi kinnitas sarja ja filmide üks peaosatäitjatest Sarah Jessica Parker, et kolmanda filmi projekt on ametlikult «surnud» ning lisas, et see uudis oli talle pettumust valmistanud.

Sarah Jessica Parker Carrie Bradshawna
Sarah Jessica Parker Carrie Bradshawna Foto: Craig Blankenhorn/AP

Kim Cattrall, keda süüdistati oma suurte nõudmiste tõttu projekti untsu keeramises, asus aga end kaitsma väites, et tema ainuke nõudmine oli uut filmi mitte teha. 

Kim Cattrall / Scanpix
Kim Cattrall / Scanpix Foto: SCANPIX

Nüüd võttis sõna ka kolmas peaosatäitja Kristin Davis, kes on ühel meelel fännide ja Sarah Jessica Parkeriga. Kui aga SPJ jäi oma kommentaaris kidakeelseks, siis Davis avaldas selleteemalise emotsionaalse Instagrami postituse.

«On tõsi, et me ei tee kolmandat filmi. Ma tahtnuks, et me oleks saanud enda tingimustel teha selle viimase peatüki, et lõpuni arendada oma tegelaskujude lood. On väga frustreeriv, et me ei saa seda peatükki, mis on Michael Patrick Kingi poolt nii kaunilt kirjutatud, teie kõigiga jagada. Seega, meile jäävad vaid mälestused,» sõnas Davies lisades juurde pildi tema tegelaskuju Charlotte´i pisarates näost.

Kristin Davis
Kristin Davis Foto: Instagram

Hetkel on siis seis 2:1, mida arvab aga asjast Mirandat kehastanud Cynthia Nixon?

 
 Foto: Craig Blankenhorn/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles