Uskumatult naljakas video: Harrison Ford unustab kolm korda järjest Ryan Goslingu nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford and Ryan Gosling during filming of the Graham Norton Show at the London Studios, to be aired on BBC One on Friday evening.
Harrison Ford and Ryan Gosling during filming of the Graham Norton Show at the London Studios, to be aired on BBC One on Friday evening. Foto: Isabel Infantes/PA Wire/PA Images

Eile õhtul jõudis eetrisse ülipopulaarse «The Graham Norton Show» 22. hooaja esimene saade. Nagu tavaks, olid kohal vaid A-listi staarid, seekord Harrison Ford, Ryan Gosling, Reese Witherspoon ja Margot Robbie. 

Saates sai nalja kõvasti, eriti meeldejääv oli paljude vaatajate jaoks paradoksaalselt see, kui Harrison Ford ülimalt lühikese aja jooksul tervelt kolm korda Ryan Goslingu nime ära unustas. Nii Goslingul endal, keda võib kahtlemata pidada üheks Hollywoodi kuumimaks näitlejaks, kui ka teistel saatekülalistel oli igatahes lõbu laialt.

Pärast saadet hakkasid vaatajad aktiivselt spekuleerima, kas tegemist oli Fordi poolt väga oskusliku trikiga või on tal mäluga probleeme. Tegemist on siiski 75-aastase mehega. Aga eks see jääb igaühe enda otsustada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles