Enesetapu teinud Jim Carrey eks süüdistas staari suguhaiguste levitamises ja naise elu hävitamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Carrey ja Cathriona White
Jim Carrey ja Cathriona White Foto: Vida Press

Staarkoomiku Jim Carrey tüdruksõber Catriona White, kes 2015. aastal enesetapu tegi, kirjutas kaks aastat varem, et mees andis talle seksuaalsel teel levivad haigused HPV ja herpese. 

Carrey väitis küll, et süüdistustel polnud alust ning et White üritas nii temalt raha välja pressida. Hoolimata sellest, maksis ta siiski naisele seni teadmata summa, et White´i süüdistuse üksikasjad välja ei tuleks, vahendab Daily Mail. 

Pärast tüli ühines paar poolteist aastat hiljem 2015. aastal, kuid sama aasta septembris otsustas Catriona endalt elu võtta. 

Jim Carrey ekskallima Cathriona White'i matustel Iirimaal / Scanpix
Jim Carrey ekskallima Cathriona White'i matustel Iirimaal / Scanpix Foto: SCANPIX

Hiljuti avastatud kiri, mis naine 2013. aastal oma iPadi salvestas, on osa White´i perekonna kohtuasjast Jim Carrey vastu. Selles väidavad nad, et mees oli osaliselt süüdi naise surmas kuna tema olevat andnud Catrionale tabletid, millega ta oma elu vaid 29-aastaselt lõpetas. 

Jim Carrey ekskallima Cathriona White'i matustel Iirimaal / Scanpix
Jim Carrey ekskallima Cathriona White'i matustel Iirimaal / Scanpix Foto: SCANPIX

Jim Carrey andis oma advokaatide kaudu teada, et on esitanud White´i perekonnale vastusüüdistuse ja sõnas, et tegi suure vea kui ta oli nõus tema väitel valesüüdistuste väljatulemise vältimiseks raha välja käima. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles