Missid hakkavad möllama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil vasakult: Enely, Katre, Lili, Gerti ja ees Regina (pildilt puudub
Marii)
Pildil vasakult: Enely, Katre, Lili, Gerti ja ees Regina (pildilt puudub Marii) Foto: Merike Tiivits

Juba 28.aprillil astuvad kuumad ja kütkestavad missikandidaadid Club Hollywoodi lavalaudadele rahvast hullutama.

«Miss University» tuntud ka kui tudengimiss, on juba aastaid peetud populaarne üritus, mis leiab aset Kevadiste Tudengipäevade raames. Sellel aastal astuvad võistlustulle kuus särtsakat tudengineidu: Regina Nesterova Eesti Ettevõtluskõrgkoolist Mainor, Katre Tamm Tallinna Tehnikaülikoolist, Lili Tiri Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolist, Enely Krusell Tallinna Tehnikakõrgkoolist, Gerti Leesman Tallinna Ülikoolist ja Marii Jõgi, kes esindab Tartu Ülikooli.

Traditsiooniliselt peetakse nädal enne finaalüritust ka soojenduspidu ehk Tudengipäevade Warm-Up, kus kandidaatidel on esimene võimalus end näidata ning võita rahva südamed. Peale esinemiste ja proovide ei jää missid ilma ka põnevatest seiklustest. Nimelt külastasid nad mõnusat ja hubast KSX Studiot, et lasta end jäädvustada fantastilistes Catwalkersi trendipoe kleidikestes ja tegemata ei jäänud ka vallatud pildikesed Catwalkersi bikiinidega. Lisaks lähevad missid veebiajakirja Femme.ee poolt korraldatavale stiilikoolitusele Piret Ilvese Moemajja ning plaanis on teha ka üks põnev kinoskäik.

Finaalüritusel  4. mail astuvad missid zürii ette neljas voorus. Esmalt seisab ees tutvustav voor, seejärel talendivoor, bikiinivoor ja kõige lõpuks õhtukleidi voor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles