Kreekas ei tapnud briti turisti mitte koerad, vaid marutõbised hundid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Celia Hollingworth
Celia Hollingworth Foto: Wiltshire Times / SWNS.com/Scanpix

Möödunud nädala neljapäeval jäi Kreeka põhjaosas kadunuks Ühendkuningriigist Wiltshire’ist Bradford on Avonist pärit turist Celia Hollingworth.

62-aastane naine kadus, kui oli Mesimvria arheoloogilisest paigast tagasiteel Maroneias asuvasse hotelli, edastab The Telegraph.

Kreeka vägivaldsete surmajuhtumite uurija Nikolaos Kifinidis sõnas, et naise surnukeha leiti möödunud laupäeval ja siis oletati, et ta langes hulkunud koertekarja ohvriks.

«Nüüdseks on ta vigastusi uuritud ja need lubavad oletada, et teda ründasid mingid teised loomad, tõenäoliselt marutõbised hundid või šaakalid,» teatas Kifinidis.

Hunt / Joe Klamar/AFP/Scanpix
Hunt / Joe Klamar/AFP/Scanpix Foto: JOE KLAMAR/AFP/Scanpix
Šaakal / wikipedia.org
Šaakal / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Kreeka loomakaitsjate andmetel on seal umbes üks miljon hulkuvat koera, kes on majanduslanguse tingimustes omanike poolt hüljatud. Samas elab linnadest väljas asuvatel aladel ja metsades üsna palju hunte.

Väidetavalt üritas Hollingworth loomarünnaku ajal pereliikmetele helistada ja teatada, et teda rünnatakse, kuid siis kõne katkes.

Hollingworth töötas enne pensionile jäämist Bristoli ülikoolis ja viimasel ajal tegeles heategevusega, kogudes raha Süüria põgenikele.

Celia Hollingworth
Celia Hollingworth Foto: Wiltshire Times / SWNS.com/Scanpix

«Teeme selle juhtumi uurimisel koostööd Kreeka politseiga, samuti toetame koos välisministeeriumiga hukkunud kodaniku perekonda, aidates neid konsulaarküsimustest ja surnukeha kodumaale toomisel,» teatas Wiltshire’i politsei esindaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles