Tarmo Urb sarjab poliitikat, kuid ülistab oma presidenti: Trump on kõva vend

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Urb
Tarmo Urb Foto: Peeter Langovits

Vikerraadio hommikuprogrammis käis saatejuhil Taavi Libel külas USAs resideeruv tervendaja ja laulja Tarmo Urb, kes sarjas Eesti poliitikuid. 

«Poliitika tähendabki, et inimesed elavad konfliktist. Poliitikute põhiülesanne ongi hoida kõik p****s, vastasel juhul poleks neid ju vaja,» räägib Urb, kelle arvates ei ole poliitikute ja poliitika eesmärgiks luua harmooniat ja püsivat õnne ja rahu.

«Nende ülesanne on teenida konflikti pealt ja puuduse pealt ja müüa inimestele ajutist rahu, ajutist peavarju, ajutist tervist, mille eest tuleb kogu aeg raha peale visata ja hoida inimest hirmus, et nad ostaksid sinult turvatunnet,» kinnitab Urb, et see on tema jaoks poliitika. 

Ameerika kodakondsusega Tarmo Urb on USA-le andnud ustavusvande ning ta paljastab, et valis Trumpi. «Minu jaoks on Trump kõva vend,» lisab lõpetuseks ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles