Nädalavahetusel koondub Pärnusse ligi 1000 kristlikku noort

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristlik festival "Restarter" eelmisel aastal.
Kristlik festival "Restarter" eelmisel aastal. Foto: www.restarter.ee

Sel nädalavahetusel tuleb Pärnu spordihallis noortefestival “Restarter 2011”. See on osa Eesti suurimast kristlikust noorteüritusest – piiblipäevadest, mida tänavu korraldatakse juba 33. korda ja mis iga kord toimub ise linnas-asulas.

Noortefestivali eestvedaja on kristlik noorsooühendus Risttee, korraldustoimkonda kuuluvad noored kogu Eestist. Üritusele on oodata ligi 1000 noort kõikjalt Eestist.

Korraldajate sõnutsi pakub “Restarter” nii meelelahutust kui mõtlemisainet elu üle. Ühtlasi kutsutakse noori arutlema, kuidas muuta Pärnu huvitavamaks linnaks, kus leiduks põnevat tegevust igaühele.

“Meie mõte ja nägemine vajab restart’i, korralikku taaskäivitust, teistsugust algust ja vaatenurka,” ütles Risto Tamm, “Restarter 2011” projektijuht. “Ootame festivalile Pärnu linna ja maakonna noori vanuses 12–25, kellele meeldib hea muusika, turvaline meelelahutus ja kellele lähevad korda elu suured ja olulised küsimused.”

Üritus algab neljapäeval, 28. aprillil Dave Lubbeni bändi (USA) kontserdiga noortekeskuses IN.

29. aprilli õhtul saab sama bändi ja jutlustaja Jose Zayast kuulata Pärnu spordihallis. 30. aprillil toimuvad koosolekud, ülistusteenistused, töötoad ja väliaktsioonid. Muusikat teeb spetsiaalselt “Restarteriks” kokku kutsutud noorte muusikute bänd, korraldatakse tänavajalgpallivõistlus ja soovijad saavad üles astuda vabal laval. Festival lõpeb 1. mail.

Rohkem infot leiab piiblipäevade kodulehelt, samas saab end registreerida vabal laval esinemiseks ja festivali vabatahtlikuks. Tasuta on noortekeskuses IN toimuv eelüritus ja tänavajalgpall.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles