Tsiklihooaja avab kontsert maa ja taeva vahel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silja Kaigu

30. aprillil antakse Tartus, klubis Trehv avapauk 2011. aasta Eesti tsiklihooajale. Sadu tsikliste kokkutoova ürituse raames astub kell 16.00 klubi Trehv katusekividel üles üllatusterohke Tartu bänd Moonraker.

Moonraker rabab tsikliste ja kuulajaid erksalt bluesiliku rokiga. Tasuta kontserdil tulevad esitlusele omaloomingulised rokilood, millele lisab vürtsi stiilikohane lavashow ja bändiliikmete omapäran karakteristika.

«Katusekontsert saab olema efektne ja meeldejääv,» lubab Londonist pärit bändi eestvedaja Louie Digman ning lisab, et õigetele rokimeestele kohaselt ei puudu showst ka naised ja eriefektid.

Kuna katusekontsert kajastub ka Tartu Kevadpäevade programmis, ootab bänd lisaks tsiklistidele suurt publikuhuvi ka tudengite ja hingelt noore linnarahva poolt. Suurejoonelise katusekontserdiga võetakse linti ka bändi esikvideo, millest publikul on ainulaadne võimalus osa saada.

«Kutsumegi kõiki rokiusku inimesi osalema ka meie debüütvideos,» sõnab peagi maa ja taeva vahel esinev Digman ning nendib, et higiselt rokkiv publikumass on see, kes lisaks bändimeestele annab videos edasi tõelist emotsiooni ja kontserdielamust.«Tõelise kontserdifiilingu jaoks on publik võtmesõna,» rõhutab katusekontserti ootav Digman.

2010. aastal loodud rokipunti Moonraker kuuluvad vokalist ning klahvpillimängija Louie Digman, kitarrist Albert Lass, bassist Hendrik Haljas ning trummar Urmas Voe.

Infot kontserdi ja tsiklihooaja avamise kohta jagavad rokisõbrad www.studentdays.ee ning www.trehv.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles