TV 6 kutsub vingele huumorigalale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tv6
Tv6 Foto: TV6

TV6 kutsub laupäeval kell 20.11 Vene Kultuurikeskusesse kontserdile, kus Koit Toome laulab Märt Avandi sõnadega «Nädalalõppu», Borat esitab hümni, Lembitu Kuuse ei kommenteeri sporti ja kõik teised artistid on veel võimsamad.

Tegemist on selle kevade lahedaima  ja omanäoliseima  kontserdiga, Totaalse Muusika ja Huumori ühiskontserdiga, mis on inspireeritud  TV6st, muusikast  ja elust meie ümber ning kus esinevad vaid suured, väga suured ja veel võimsamad muusikud. Kontserdi põhilisteks märksõnadeks on nali, pull, rock, sümfoonia ja disco.

Honorarist olenemata annavad endast kõik Uku Suviste, Koit Toome, Mikk Saar, Jaan Pehk, Lauri Pihlap, Erki-Andres Nuut, Üle-eestiline Noorte Sümfooniaorkester, EBS Kammerkoor, dirigent Jüri-Ruut Kangur;  nõuhau pärineb Hardi Volmerilt ja spordikauged kommentaarid Lembitu Kuuselt.

Lisaks on kohal Borat, kes esitab hümni  ja ansambel Lovely Boyz. Võimsa orkestri esituses kuuleb Simpsonite ja South Parki hittlugusid ning Beethoveni  viiendat sümfooniat kärbitud kujul. 

Üritus toimub laupäeval, 30.aprillil, kell 20.11 Vene Kultuurikeskuses. Pileteid saab Piletilevist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles