Taskus näeb "Imelisi linde"

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval, 28. aprillil kell 18 avatakse Tasku keskuses Eesti ornitoloogiaühingu 90. juubelile pühendatud fotonäitus "Imelised linnud", kus esitletakse valikut tuntud loodusfotograafi Remo Savisaare pildikogust.
Neljapäeval, 28. aprillil kell 18 avatakse Tasku keskuses Eesti ornitoloogiaühingu 90. juubelile pühendatud fotonäitus "Imelised linnud", kus esitletakse valikut tuntud loodusfotograafi Remo Savisaare pildikogust. Foto: Erakogu

Neljapäeval, 28. aprillil kell 18 avatakse Tasku keskuses Eesti ornitoloogiaühingu 90. juubelile pühendatud fotonäitus "Imelised linnud".

Näitusel esitletakse valikut tuntud loodusfotograafi Remo Savisaare pildikogust. Ühtekokku saab näha 20 suuremõõdulist linnuportreed, mille hulgas on nii harilike ja tavainimesele tuntud lindude kui ka haruldasemate suleliste fotosid.

“Tahame juhtida inimeste tähelepanu meie lindude värvikirevusele, mida tihtipeale palja silmaga ei märgatagi,” sõnas Remo Savisaar. “Isegi kuldnokk, kes esmapilgul tundub tavaline must lind, on õige nurga alt vaadates ja pildistades mitmevärviline isend, kelle sulestikust leiab erinevaid kuldrohelisi toone,” lisas fotograaf.

Avamisel astuvad üles piltide autor Remo Savisaar ja ornitoloogiühingu direktor Andres Kalamees, kes räägivad fotode saamisloost ning tutvustavad nendel kujutatud linde.

Näitus jääb Tasku II korrusel avatuks 24. maini.

Remo Savisaar on tunnustatud loodusfotograaf, kelle tööd on leidnud laialdast kajastust nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil, muuhulgas on tema pildid ilmunud ka ajakirjas "National Geographic". 2006. aastal tunnistati Savisaare fotoblogi blog.moment.ee loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Lisaks on temalt ilmunud  looduskalendreid, kaastööna raamatud “Aasta linnud”, “Meie inimesed” ja loodusjuttudega fotoraamat “Loodus kutsub”.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles