Katrin-Merili Poom: olin eksami ees närvis juba päev varem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Katrin-Merili Poom
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Katrin-Merili Poom Foto: Jelena Rudi

Pühapäeva hilisõhtul superstaarisaate konkurentsist pudenenud abiturient Katrin-Merili Poom pole kindel, kui hästi tema sulg ja mõte eilsel kirjandikirjutamisel jooksid.

«Ikka olin närvis. Olin eksami ees närvis juba päev varem, sest kirjand on nii oluline. Hoidsin pöialt, et tuleks hea teema,» vahendab Õhtuleht.

«Kui ma näiteks eelmisel aastal teemasid vaatasin, siis nende hulgast ei olekski ma endale midagi kuigi sobivat leidnud,» ütleb Katrin-Merili.

Katrin-Merili Poom valis teemaks «Sotsiaalmeedia mõjust inimsuhetele».

«Ma olen juba varem kirjutanud noorte interneti kasutamisest ja see sobis mulle. Mingi arvamus oli juba välja kujunenud,» seletab ta. «Läksin ära umbes pool tundi enne lõppu. Üritasin kogu aja ära kasutada.»

Katrin-Merili nõustub, et saatest väljalangemise ajastus oli nii kehv, kui olla sai: «Jaa, oli tõesti!»

Ka tõdeb ta ohates, et kirjandieelsel ööl tuli leppida vähese unega: Tallinnast kodulinna Tartu-sse jõudis ta alles kell kaks öösel, hommikul kell kümme tuli aga eksamilaua taha istuda. «Ma loodan, et see ei mõjutanud tulemust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles