Pravda: heteromehed ei vahetaks naistega kohta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees ja naine
Mees ja naine Foto: Reuters / Scanpix

Vene ajaleht Pravda võrdles meheks ja naiseks olemist.

Ajaleht tõdes, et keskmised heteromehed ei vahetaks mitte ööpäevakski naistega kohta, samas tahaks naised olla kasvõi kordki mehe nahas, et saada teada, mis meeste peas sünnib.

«Heteromeestele oleks vastumeelt kasvõi lühikest aega olla naiste nahas. Naised seevastu tahaks proovida, kuidas oleks elu mehena,» kirjutas Pravda.

Kirjutises seisis, et meestel on naistega võrreldes mitmeid eeliseid: rinnad ega istmik ei mängi karjääritegemise juures mitte mingisugust rolli, kõik orgasmid on tõelised, karvu on vaja ajada vaid näolt ja kaaskodanikud ei puuri meeste puhul pilku mitte kunagi rindadele ning särgi võib kuuma ilmaga alati seljast võtta.

Kirjutis jätkas, et naisena olemise eelisteks on näiteks minimaalne võimalus kiilaks jääda,  saada südameatakk või vangi minna. Lisaks on naistel pikem eluiga ja naised on võimelised saama mitu orgasmi järjest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles