Up the Sky: meis on rokilikku jõudu ja viha, samas bluusilikku maitsekust ja lihtsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2017 poolfinalist Up the Sky
Noortebänd 2017 poolfinalist Up the Sky Foto: Andres Raudjalg

Up the Sky on kolmeliikmeline modern-vintage riff-rock bänd, kes on oma muusikastiili väljatöötamisel lähtunud dirty-rock stiili suurkujudest, ent seejärel eepiliste blues’i ning groove’ii kitarririffide lisamisega oma muusikale võimsust veelgi juurde andnud.

Bändi nimeks valiti just Up the Sky, kuna noorte muusikute sihid on suured ning tahe veelgi suurem! Trio alustas tegutsemist 2017. aasta kevadel, kuid bändi kujunemine on toimunud juba alates aastast 2016. Up the Sky puhul lisab põnevust tõsiasi, et kaks bändiliiget on korra Noortebändi konkursil osalenud ning võidugi koju viinud. Põhjus, miks otsustati Noortebändile kandideerida on lihtne - «Sest ühe korra võitmisest meile ei piisanud!»

Up the Sky sõnul on tegemist nende endigi jaoks ootamatult loomingulise kollektiiviga. Nad suudavad üksteise ideid täiendada kui valatult. Muusikud ei hoia kinni konkreetsetest niššidest vaid eksperimenteerivad pidevalt uute elementidega. «Kunagi ei tea, mis proovis juhtub ning iga proov pakub kuhjaga üllatusi.» Kannaks Up the Sky muusika inimese nime, oleks see Donald Trump. «Mitte kunagi ei tea, mis sealt võib tulla,» selgitavad nad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles