Mees kaotas Hongkongi lõbustuspargi kummitusmajas elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halloween
Halloween Foto: Panther Media/Scanpix

BBC teatel kaotas Hongkongis asuva lõbustuspargi kummitusmaja külastanud noor mees elu vaid viis minutit pärast seda, kui ta oli nimetatud atraktsiooni sisenenud.

Hongkongi Ocean Parki lõbustuspargi kõige hirmuäratavamaks peetakse Buried Alive (Elavalt maetud) atraktsiooni ja selle juures on hoiatussildid, et ettenähtud teelt ei tohi kõrvale minna.

Lõbustuspargi ja politsei andmetel tahtis mees uurida, kuidas ehmatavad atraktsioonid töötavad ning läks keelatud suunas, saades kirstult löögi pähe, mis võttis talt elu.

Hongkongi Ocean Parki lõbustuspargis valmistutakse halloween'iks ehk kõikide pühakute päevaks ning kummitusmaja on sel ajal põhiline atraktsioon.

Pargi töötajate teatel andsid nad enne halloween'i grupile inimestele võimaluse nende uusi hirmu tekitavaid atraktsioone katsetada ja surma saanud mees kuulus sellesse gruppi.

Halloween'i periood käivitub seal juba 5. oktoobril, kuid halloween'i tähistatakse 31. oktoobri ööl vastu 1. novembrit.

Mehe leidsid lõbustuspargi töötajad, kes kutsusid kiirabi, ta viidi haiglasse, kus ta surnuks tunnistati.

Hongkongi politsei sulges juhtumi uurimise ajaks lõbustuspargi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles