Pildid ja video: Nicole Kidman sai oma esimese Emmy ja pidas ideaalse tänukõne

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​USA-Austraalia päritolu Hollywoodi staar Nicole Kidman sai rolli eest miniseriaalis  «Big Little Lies» oma esimese Emmy auhinna ja kriitikute arvates oli ta tänukõne suurepärane.

News.com au teatel tänas Kidman oma kõnes nii peret, abikaasat Keith Urbanit kui kahte tütart, kes on talle alati toeks.

Nicole Kidman / Mike Blake/Reuters/Scanpix
Nicole Kidman / Mike Blake/Reuters/Scanpix Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

«Mul on tore ja toetav, näitekunsti mõistev pere, kes on olnud minu kõrval nii tõusudes kui mõõnades. Olete alati olnud lojaalsed ja ma tänan teid selle eest. Mul on kaks toredat tütar, Sunnie ja Faith ning mu kallis abikaasa Keith, keda ma palusin end abistada, kui Emmy toonud rolli vastu võtsin. Nad tõid palju ohvriks, et ma saaksin oma tööd teha ja seega on see auhind ka nende auhind,» teatas Kidman.

Kriitikute jaoks oli siiski üllatuseks, et Kidman mainis kõnes vaid kahte last Sunday Rose’i ja Faith Margareti, kuid mitte kahte adopteeritud last, 24-aastast Isabella Cruise’i ja 22-aastast Connor Cruise’i, kelle ta adopteeris koos oma eksabikaasa Tom Cruise’iga.

Kidmani sõnul on miniseriaal «Big Little Lies» tähtis, kuna osutab lääne ühiskonna ühele kitsaskohale, koduvägivallale.

Nicole Kidman / Mike Blake/Reuters/Scanpix
Nicole Kidman / Mike Blake/Reuters/Scanpix Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

«Koduvägivalla puhul on tegemist lausa epideemiaga. Seda on rohkem, kui me arvame seda olevat. See on tabuteema, millest häbenetakse rääkida. Seda auhinda vastu võttes saan ma öelda, et olen seda rasket teemat rohkem avalikustanud,» lausus näitlejanna.

Miniseriaal «Big Little Lies» põhineb Austraalia kirjaniku Liane Moriarty romaanil. Lisaks Kidmani parima naispeaosatäitja Emmyle sai nimetatud seriaal ka parima miniseriaali, kõrvaosatäitja ja parima režii auhinna.

«Big Little Lies» tegevus toimub Californias Silicon Valleys Montereys, kus toimub mõrv ning seriaal on tagasivaade, kuidas mõrvani jõuti. Mõrvamüsteeriumis ei otsita ainult seda, kes tapmise toime pani, vaid põhiküsimus on, kes on ohver.

Kinnitamata andmetel võib kanali HBO seriaal «Big Little Lies» saada ka teise hooaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles