Vaata, kes olid need tuntud näitlejad, kes olid filmides purjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkohol.
Alkohol. Foto: SCANPIX

Enamiku inimeste jaoks pole töö ajal alkoholi tarvitamine norm. Paljudel juhtudel võib see hoopis töölt lahtilaskmisega lõppeda. Eranditeks võib ehk pidada baaritöötajaid. Filminäitlejatel võib samuti ette tulla, et võtete vahepeal oodates, grimmitoolil istudes või muul sellisel juhul tehakse mõned joogid. Need kuulsused läksid tööl vägijoogiga liiale.

Daniel Radcliffe pidutses Harry Potteri aegadel kõvasti ja jõudis selle tõttu korduvalt võtetele veel täiesti purjus olekus. Näitleja on ka rääkinud, et vaatab filmistseene, teades, et tegelikult polnud ta vaimselt kohal ning ta on ka maininud, et see kujunes probleemiks.

Daniel Radcliffe Harry Potteri rollis
Daniel Radcliffe Harry Potteri rollis Foto: Photo ITAR-TASS/ITAR-TASS/Scanpix

Jennifer Lawrence on tunnistanud, et napsutas kaasstaaridega «Näljamängude» võtetel korduvalt ning vahel jõi igavusest oma treileris Pina Coladasid.

JENNIFER LAWRENCE / Scanpix
JENNIFER LAWRENCE / Scanpix Foto: SCANPIX

Anna Kendrick jõi end filmi  «Drinking Buddies» võtetel ühel korral täitsa täis. Aga see intsident juhtus hoopis tema teadmata. Filmis, mille keskmes on sõpruskond, kes töötab pruulikojas, on palju stseene, kus näitlejad pidid palju alkoholivaba õlut jooma. Annale tegi aga võttegrupp vimka ja andis talle kraadiga märjukest. Anna ei märganud seda aga enne, kui ta keel oli juba päris pehme.

Anna Kendrick.
Anna Kendrick. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Edward Norton ja Brad Pitt. Legendaarse filmi  «Kaklusklubi» võtteperioodil juhtus lugu, et näitlejad olid eelmisel ööl kõvasti pummeldanud ning saabusid filmimisele purjus olekus. Režissöör David Fincher kasutas aga olukorda kavalalt ära ja filmis stseeni, milles Norton ja Pitt pidid stsenaariumi kohaselt purjus peaga golfipalle taguma. Tulemus oli igatahes ehe ja muljet avaldav. 

wikipedia.org
wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Shia Lebeuf. Kehastades Suure Depressiooni teemalises filmis  «Lawless» alkoholiga salakaubitsejat, jõi mees rolli sisseelamiseks korralikult puskarit. Selleks, et võtteperioodil näha välja punasilmne ja pundunud näoga, tarvitas ta seda enda sõnul palju. Mõne mehe tööle pühendumine on päris muljet avaldav.

Shia Lebeuf filmis «Lawless»
Shia Lebeuf filmis «Lawless» Foto: cinemaparadiso.co.uk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles