Vaata, kes astuvad täna huumorishow «KMD Klubi» lavale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erlend Štaub

Uued sketšid ja uus koomikute trupp – Kanal 2 uus huumorishow «KMD Klubi»  toob juba täna kell 19:35 lavale Mihkel Raua, Tiina Tauraite, Lauri Pedaja ja paljud teised.

Möödunud pühapäeval hooga startinud Kanal 2 komöödiashow  «KMD Klubi» võtab seekord ette kuulsad külalised ja krehvtised sketšid. Nalja visatakse tänases etenduses nii armastatud telekangelaste kui ka saates osaleva Mihkel Raua üle, kelle raadioreklaam õige ootamatu pöörde võtab.

 «KMD Klubi»  hoiab värskena saatest saatesse uuenev näitlejate ansambel. Tänase huumorilahingu võtavad ette Tiina Tauraite, Mihkel Raud, Andres Mähar, Harry Kõrvits, Lauri Pedaja, Märt Koik, Indrek Vaheoja, Mikk Jürjens, Nikolai Bentsler, Venno Loosaar, Erki Laur, Margus Prangel, Kristjan Lüüs ja Mart Toome. Showd vürtsitab vahepaladega saatejuht Indrek Taalmaa.

Foto: Erlend Štaub

Säravale huumorishowle annab taaskord muusikaga hoogu ansambel Swingers, sedakorda koos solistide Birgit Sarrapi ja Tanja Mihhailova-Saarega. Üllatuse valmistab ka Mihkel Mattisen, kes Tanja ja Birgitiga koos ülemaailmset hitti „Despacito“ esitab.

«KMD Klubi» uus huumorietendus algab Kanal 2 ekraanil täna kell 19:35!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles