Foto! Rainer Vakra imekaunis elukaaslane näitas beebikõhtu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra koos elukaaslase Marilin Lookiga
Rainer Vakra koos elukaaslase Marilin Lookiga Foto: Toni Läänsalu

TV3 sügishooaja meeleolukast avapeost oli osa tulnud saama ka riigikogulane ja sotsiaaldemokraat Rainer Vakra koos elukaaslase Marilin Lookiga. 

Raineri kaunis kaasa kandis stiilselt välja sinakashalli põneva lõikega õhtukleidi, mis jättis varju tema kasvava beebikõhu. 
 

Rainer Vakra koos elukaaslase Marilin Lookiga
Rainer Vakra koos elukaaslase Marilin Lookiga Foto: Toni Läänsalu

Rainer ja Marilin jäid esmakordselt avalikkusele silma 2015. aasta juulis Merylin ja Karel Rüütli pulmas. Toona ei hakanud Rainer suhtele veel silte külge panema, öeldes, et aeg annab selgust. Tegelikult tunnevad Rainer ja Marilin teineteist juba 2000. aastate algusest, ülikooli päevilt. Suhteks arenes tutvus aga alles nüüd, aastaid hiljem. Rainer on kiitnud Marilini head kokkamisoskust: «Peale pikki päevi, kui ma kampaaniat tehes lõpuks koju jõudsin, oskab Marilin mind üllatada mu lemmiktoitudega, näiteks kartulipudru ja hakklihakastmega.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles