wAxXeRs: maailm, nagu meie seda teame, kukub kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2017 poolfinalist wAxXeRs
Noortebänd 2017 poolfinalist wAxXeRs Foto: Andres Raudjalg

Noortebänd 2017 poolfinalist wAxXeRs ütleb: «Me oleme noored (check), meil on bänd (check), aasta on 2017 (check) - tundub, et kõik kriteeriumid on täidetud.»

Rokkbänd wAxXeRs on endi sõnul punt ilusaid poisse, kes vabal ajal koos musitseerivad. Neli sõpra on koos muusikat teinud ligi aasta ning Eesti muusikasse lubavad nad panuse anda oma uute lugudega. 

Kord Grossi poes küünlaleti juures mõtlesid poisid, kas keegi on kunagi olnud nii näljane, et on aroomiküünlast tüki välja hammustanud. Sealt hakkas mõte edasi arenema ning ühel hetkel saigi bändile valitud nimi wAxXeRs.

Kuulajatele soovivad nad teadvustada: «Kõik on hästi ning kõik on ilusad!» Mõtle, et sul algab hea päev - istud autosse ja sõidad minema, kõlarid üürgavad rokki. Midagi sellist iseloomustabki wAxXeRsi muusikat. 

Kui wAxXeRsi liikmed saaksid olla maailma valitsejad, rahastaksid nad esimese asjana rohelist energeetikat. Poisid küll nendivad, et nad kukuks seda üritades haledalt läbi ja selle käigus hukkuks miljoneid inimesi. «Maailm, nagu meie seda teame, kukub kokku,» täpsustavad nad. 

Kui maailm pole selleks ajaks veel kokku kukkunud, näeb wAxXeRsit rokkimas 5. oktoobril Tartus Genialistide Klubis.

wAxXeRsi tegemistel saad silma peal hoida Facebookis ja Soundcloudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles