4 AM: meie muusika on nagu superkange must kohv

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2017 poolfinalist 4 AM
Noortebänd 2017 poolfinalist 4 AM Foto: Andres Raudjalg

Noortebänd 2017 poolfinalist 4 AM ütleb, et nende muusika on nagu superkange must kohv: «Võtad lonksu ja mõtled, et päris hull ja hakkad tassi käest panema. Miski sunnib sind uut lonksu võtma ning see on piisav, et tekitada janu järgmiste järele.»

4 AM on kahest noorest andekast muusikust - Feest ja Maarjast - koosnev pop/indie/alternatiiv duo. Neid kahte inspireerivad trippyd meloodiad, diskobiidid, vinüülimängija krabin, edginess ja melanhoolsus. 

«Raske, kuid veetlev,» kirjeldavad nad oma loomingut. Fee sõnul on tal lihtsam kirjutada kui rääkida: kahte inspireerivad trippyd meloodiad, diskobiidid, vinüülimängija krabin, edginess ja melanhoolsus. «Üldiselt inspireerivad mind väga isiklikud aspektid.» Koos on nad läbi käinud erinevatest bändidest, kuid kõigele vaatama siiski kokku jäänud. 

Nimi 4 AM tähendab Fee ja Maarja jaoks kellaaega, mil lõppeb ja algab nende jaoks uus päev. 4 AMi idee on jagada armastust ja toetust kõigile, kes seda vajavad. Oma muusikaga soovivad nad levitada teadlikkust psühholoogilistest probleemidest.«Tahaksime olla eeskujuks ja abiks omavanustele, et me kõik ilusasti vanaks elaksime ja kunagi koos pitsat ja präänikuid süüa saaksime.»

Nende sõnul võiks 4 AM olla Noortebänd 2017, sest enne vanaks saamist tahaksid, et nende muusika leviks ja nad saaksid korraliku koguse plaate valmis. «Siis on, mille järgi tulevikus kiiktoolis koos kassidega reivida.»

4 AMi tegemistel saad silma peal hoida Facebookis ja Soundcloudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles