Zunorodo: tahan näidata, et elektrooniline muusika pole ainult puldi taga hüppamine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2017 poolfinalist Zunorodo
Noortebänd 2017 poolfinalist Zunorodo Foto: Andres Raudjalg

Noortebänd 2017 poolfinalist ZUNORODO tahab publikule anda hea show ja näidata, et ka elektrooniline muusika võib olla täiesti elav ja mitte ainult USB pulga pealt puldi taga hüppamine.

ZUNORODO on ühemehebänd, kes ühendab oma loomingus ettearvamatu ja seiklusliku elektroonika erinevate Aasia instrumentidega. Lisaks lubab Kaspar Kosk ehk ZUNORODO eestvedaja, et tema lugudes ei tule puudu ka trummidest, sündist ja mõnusalt voolavast bassist. 

Suurem huvi muusika vastu tekkis Kasparil juba 2010. aasta alguses. Selle aja jooksul sai selgeks plaadikeerutamine, tuli juurde esinemiskogemusi ning tekkis sügavam huvi ise muusikat teha. Välja andis ta selle ajaga mitu singlit. ZUNORODO projekt nägi ilmavalgust 2015. aasta suvel ning järgnenenud kaks aastat on Kaspari jaoks olnud äärmiselt loomerikkad.

Väikest viisi japofiil Kaspar valis nime jaapanikeelse sõna järgi, mis tähendab ajutööd. ZUNORODO kannab endas ideed viia kuulajad muusikalisele rännakule - ülesehituselt on tema muusika loodud võimendama muude meelte kaudu saadud emotsioone. 

«Enamasti teen muusikat siiski ilma kindlat visuaali silmas pidamata, katsun hoida asju huvitavana, lisades sisse väikseid üllatusi ja mängides tavapäraste struktuuridega.» Inspiratsiooni ammutab ta lisaks Aasia kultuurile ka popkultuurist, arvutimängudest, animest, reisimisest ja graafilisest disainist. 

Zunorodo tegemistel saad silma peal hoida Facebookis ja Soundcloudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles